Met een badkamer dakkapel geniet u van meer ruimte en licht

Niet alle badkamers zijn vaak even groot. Bovendien vallen badkamers soms deels onder het schuine dak van een tussenetage of zolder. Hierdoor is het vaak niet mogelijk om alle ruimte optimaal te benutten. Dat is zonde, want bij een rechte muur kan de badkamer indeling effectiever ingericht worden. Gelukkig is er een oplossing. Laat bijvoorbeeld een mooie badkamer dakkapel plaatsen. Een dakkapel voor uw badkamer zorgt dan niet alleen voor extra ruimte, maar ook de lichtinval neemt aanzienlijk toe. Zo maakt u van een kleine badkamer een mooie en slim ingerichte badkamer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, wilt u de kosten weten of bent u op zoek naar ideeën ter inspiratie? Lees dan meteen verder.

Met een dakkapel op zolder maakt u uw badkamer aanzienlijk groter

Dakkapel badkamer? Dit is wat u moet weten:

Klik op een van de onderstaande links om meteen naar de informatie op deze pagina te navigeren.

Een kleine badkamer wordt met een dakkapel aanzienlijk groter!

De vijf voordelen van een dakkapel met badkamer

Het plaatsen van een dakkapel op het dak waar de badkamer zit of waar de badkamer gebouwd gaat worden biedt vijf voordelen. Hieronder leest u de voordelen.

  1. Het plaatsen van een dakkapel is een goedkope manier voor het vergroten van de badkamer.
  2. Er ontstaat veel extra ruimte en lichtinval.
  3. De optische ruimte neemt sterk toe.
  4. U creëert de mogelijkheid mogelijkheid om een rechte douche onder een schuin dak te plaatsen.
  5. Door het plaatsen van draai-kiepramen en ventilatieroosters wordt de ontluchting van de badkamer aanzienlijk beter. Hierdoor neemt schimmelontwikkeling af.
Een dakkapel badkamer vergroot uw badkamer aanzienlijk

Een dakkapel voor uw badkamer? Ontvang en vergelijk de prijzen van specialisten bij u uit de regio

Start prijsvergelijk

Dakkapel badkamer prijs

De prijs van een badkamer dakkapel is van verschillende factoren afhankelijk. Denk bijvoorbeeld aan het gewenste materiaal, uw wensen voor de binnenkant afwerking van de dakkapel, hellingshoek en de lengte. De prijs zal daarom variëren van €2.000,- euro tot ongeveer  6000 euro.

Bent u benieuwd naar de exacte prijzen? Start dan meteen een vrijblijvende aanvraag en ontvang gratis de prijzen van dakkapel specialisten bij u uit de buurt.

> Ontvang de prijzen

Ideeën en inspiratie voor uw badkamer dakkapel

Wilt u weten wat er zoal mogelijk is en bent u op zoek naar inspiratie voor uw badkamer? Bekijk de ideeën hieronder.

Een VELUX dakkapel voor uw badkamer? Vergelijk de prijzen van specialisten bij u in de buurt

Voor de bovenstaande badkamer is een VELUX dakkapel gebruikt. Deze dakkapel is relatief goedkoop en wordt bovendien vaak gebruikt voor badkamers op zolders van nieuwbouwwoningen. Zoals op de afbeelding goed te zien is neemt de lichtinval en optische ruimte aanzienlijk toe. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw badkamer? Plaats dan gratis een klus en ontvang geheel vrijblijvend de prijzen van specialisten uit uw regio.

> Plaats uw klus

Badkamer onder uw dakkapel? Vergelijk de prijzen van specialisten

Op de bovenstaande afbeelding ziet u een badkamer die direct onder de dakkapel is gebouwd. Het voordeel daarvan is dat de douche niet onder een schuin dak valt. De ruimte neemt dus aanzienlijk toe.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van zo’n dakkapel? Plaats vrijblijvend een oproep en ontvang de prijzen van specialisten uit uw regio.

> Plaats een oproep

Badkamer onder schuine kap? Vergelijk vrijblijvend de prijzen van specialisten

Valt de badkamer deels nog onder het schuine dak? Dan kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om het toilet onder het schuine deel te verplaatsen met daarnaast de douche. De wastafel kan dan tegen het raam of de andere wand geplaatst worden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw badkamer? Vergelijk dan geheel vrijblijvend de mogelijkheden en de prijzen van specialisten uit uw regio.

>Start uw vergelijking

7982 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,7.

14981

Vergelijkingen

11368

Opdrachten uitgevoerd

765

Vakkundige dakkapel specialisten

Op dakkapelplaatsenvergelijker.nl vindt u uitsluitend dakkapel specialisten met een geldig kvk inschrijvingsbewijs. Daarbij worden de specialisten continue gemonitord en zijn de meeste bedrijven aangesloten bij keurmerk brancheorganisaties.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vergelijk dakkapel specialisten uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.

Copyright © 2019