De kant en klare dakkapel

Het plaatsen van een dakkapel kan op twee manieren gedaan worden. Allereerst is het mogelijk om een dakkapel op een traditionele manier te bouwen. Bij deze methode wordt de dakkapel direct vanuit het dak opgebouwd. Het is echter ook mogelijk om de dakkapel kant en klaar bij u thuis af te laten leveren. De dakkapel wordt dan in werkplaats gebouwd en voor plaatsing naar uw woning vervoerd. Omdat de dakkapel daarna meteen op het dak wordt gemonteerd spreekt men over een kant en klare dakkapel. Logischerwijs biedt dat interessante voordelen, maar er zijn ook nadelen om rekening mee te houden. Lees daarom meteen verder.

Een dakkapel kant en klaar laten plaatsen? Houd hier rekening mee:

Klik op een onderstaande link om meteen naar de desbetreffende informatie op deze pagina te gaan.

Laat een kant en klare dakkapel plaatsen en vergelijk de prijzen!

Kant en klare dakkapel laten plaatsen? Ontvang vrijblijvend de prijzen van specialisten uit uw regio

Ontvang de prijzen

Voor- en nadelen om rekening mee te houden

Een dakkapel die in een werkplaats helemaal kant en klaar gemaakt wordt heeft veel voordelen. U moet echter ook rekening houden met de nadelen. Bekijk daarom hieronder alle voor- en nadelen en maak een weloverwogen afweging.

Voordelen

  • De dakkapel wordt in een werkplaats onder ideale omstandigheden gebouwd. Hierdoor neemt de kwaliteit van de dakkapel aanzienlijk toe.
  • Het dak ligt niet dagenlang open wat bij een traditionele bouw wel het geval is. De dakkapel is vaak binnen 2,5 uur al wind en waterdicht.
  • Er hoeven geen materialen door de woning naar het dak verplaatst te worden. Ook het afval wordt met de kraan naar beneden getakeld.
  • De kosten liggen ten op zichten van een traditionele dakkapel gemiddeld 10% lager.
  • Omdat de werkzaamheden binnen 6 tot 8 uur afgerond zijn, ondervinden omwonenden minder hinder. Bovendien hoeft het slechts een paar uur droog te zijn.
  • Alle materialen voor de buitenzijde zijn mogelijk.

Nadelen

  • Is de dakkapel niet goed ingemeten? Dan moet de dakkapel en / of het dak ter plekke aangepast worden.
  • Omdat een kant en klare dakkapel op ieder type dak moet passen zijn de aansluitingen langs de randen vaak dikker dan bij een dakkapel met een traditionele bouw.

Vergelijk de prijzen van kant en klare dakkapellen!

Kant en klare dakkapellen prijzen

De prijs van een dakkapel die kant en klaar op het dak geplaatst wordt is voornamelijk afhankelijk van het materiaal, de afwerking en afmetingen. Daarom ziet u hieronder een drietal prijsindicaties. Bij deze prijsindicaties is uitgegaan van een dakkapel met een breedte van drie meter, een plat dak en een basisafwerking. Wilt u de liever de exacte prijzen weten? Laat de prijzen dan geheel vrijblijvend berekenen door specialisten uit uw regio en vergelijk.

> Ontvang gratis de prijzen

MateriaalPrijsindicatie
Hout€3.100
Kunststof€3.500
Aluminium€4.300

Extra opties

Wilt u de dakkapel uitbreiden met extra opties? Bekijk hieronder de kosten die u kunt verwachten.

OptiesPrijsindicatie per stuk
Insectenhor€75,-
Ventilatierooster€11,-
Knieschot€35,-
Draaikiepraam€175,-
Rolluik€200,-
Hangwerk en sluitwerk€125,-

7982 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,7.

14981

Vergelijkingen

11368

Opdrachten uitgevoerd

765

Vakkundige dakkapel specialisten

Op dakkapelplaatsenvergelijker.nl vindt u uitsluitend dakkapel specialisten met een geldig kvk inschrijvingsbewijs. Daarbij worden de specialisten continue gemonitord en zijn de meeste bedrijven aangesloten bij keurmerk brancheorganisaties.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vergelijk dakkapel specialisten uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.

Copyright © 2019