Met een dakkapel op maat maakt u uw woning uniek

Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar iets unieks? Kies dan voor een dakkapel op maat en laat de dakkapel naar uw smaak bouwen. Anders dan bij een voorgefabriceerde dakkapel is er met een op maat gemaakte dakkapel veel ruimte voor uw eigen inbreng. Daarom kan de dakkapel geheel op uw eisen, wensen en verlangens afgestemd worden.

Wilt u een maatwerk dakkapel laten plaatsen? Plaats dan gratis uw klus, ontvang de prijzen en vergelijk de mogelijkheden en garanties van dakkapel specialisten.

> Plaats nu gratis uw klus en ontvang scherpe voorstellen

Waarom kiezen voor een maatwerk dakkapel? Wanneer kiest u voor een dakkapel op maat en wat zijn de kosten voor een dakkapel op maat? Deze vragen en natuurlijk veel meer zullen beantwoord worden.

Houd hier rekening mee bij een dakkapel op maat

Bij een maatwerk dakkapel heeft u alles zelf in hand en kunt u uw eigen dakkapel van het dak tot de dakkapel kozijnen, zijwangen, kleur en materialen zelf samenstellen. Omdat u alles zelf in de hand heeft hoeft een maatwerk dakkapel helemaal niet duur te zijn.

Maatwerk dakkapel? Dit is wat u moet weten:

Dakkapel op maat

Dakkapel op maat? Plaats gratis uw klus en ontvang de prijzen van specialisten!

Gratis uw klus plaatsen

De voordelen van een dakkapel op maat

Waarom u voor een maatwerk dakkapel kiest leest u hieronder. Maatwerk dakkapellen bieden veel voordelen. Niet alleen kunt u de dakkapel op uw wensen afstemmen. U geniet van nog meer voordelen.

VoordeelToelichting
BudgetMet een maatwerk dakkapel kunt kunt u uw dakkapel precies afstemmen op uw budget.
KeuzevrijheidDe keuzevrijheid is bijna eindeloos.
Altijd geschiktMaatwerk dakkapellen zijn geschikt voor ieder type dak.
VoorgefabriceerdOok een maatwerk dakkapel kan voorgefabriceerd worden.
StijlvolOmdat de dakkapel precies naar wens gemaakt wordt past de dakkapel beter bij de stijl van uw woning.

Natuurlijk heeft maatwerk ook nadelen. Lees hieronder met welke nadelen u te maken kunt krijgen.

NadeelToelichting
KostenDe kosten liggen verhoudingsgewijs hoger dan bij een standaard dakkapel.
BouwtekeningEr moet altijd een bouwtekening gemaakt worden, waardoor de kosten toenemen.
VergunningOmdat de dakkapel naar uw smaak gemaakt wordt moet de dakkapel meestal eerst goedgekeurd worden door uw gemeente.

Met een maatwerk dakkapel kunt u alle kanten op

Wanneer kiest u voor een maatwerk dakkapel?

U kunt kiezen voor een standaard prefab dakkapel of voor een maatwerk dakkapel. Welke u kiest is afhankelijk van uw wensen, eisen en budget. Lees hieronder de redenen waarom u voor een dakkapel op maat kiest.

Prefab is niet altijd mogelijk

Niet alle daken zijn geschikt voor een prefab dakkapel. Heeft u een dak met een hellingshoek minder dan 25 graden? In dat geval is prefab niet mogelijk en zult u moeten kiezen voor een dakkapel op maat met een traditionele bouw.

U wilt een speciaal dak

Prefab dakkapellen worden standaard voorzien van een plat dak. Wilt u een ander soort dak? Dan is maatwerk een vereiste.

De dakkapel moet op de stijl van uw woning afgestemd worden

Sommige gemeenten eisen een bepaalde stijl die niet standaard geleverd wordt. In dat geval is maatwerk de enige mogelijkheid.

maatwerk dakkapel

Vergelijk de prijzen en laat een dakkapel op maat maken!

Start uw prijsvergelijk

Kosten dakkapel op maat

Kosten dakkapel op maat zijn afhankelijk van uw wensen en de situatie. Bijvoorbeeld welk materiaal u kiest en de hellingshoek van uw dak. Waar standaard dakkapel een prijs van €1.000,- tot €1.300,- liggen de gemiddelde prijzen van een maatwerk dakkapel meestal 30% hoger. Kiest u echter voor een basic dakkapel? Dan kan het zomaar zijn dat maatwerk goedkoper is. De kosten zijn in ieder geval afhankelijk van:

  • Materiaalkeuze
  • Afmetingen (lengte, breedte en hoogte)
  • Extra opties
  • Vorm dak
  • Hellingshoek dak
  • Bereikbaarheid van uw dak
  • Voorgefabriceerd of traditionele bouw
  • Afwerking binnenkant
  • Raamwerk

Wilt u weten wat de kosten voor een dakkapel op maat zijn en wilt u meteen de prijzen vergelijken van specialisten bij u uit de buurt? Plaats dan gratis uw klus.

> Plaats uw klus gratis en ontvang interessante voorstellen van dakkapel specialisten

Veelgestelde vragen over maatwerk dakkapellen

Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen over maatwerk dakkapellen samengevat. Hiermee krijgt u een nog beter beeld van de mogelijkheden.

Kan een maatwerk dakkapel ook als prefab model geleverd worden?

Niet alle maatwerk dakkapellen kunnen als prefab model geleverd worden. Dit is alleen mogelijk wanneer er in uw straat ruimte is voor een hijskraan en indien uw dak een hellingshoek groter dan 25 graden heeft.

Kan een bestaande prefab dakkapel op maat gemaakt worden

Helaas is het niet mogelijk om een prefab dakkapel op maat te laten maken. Dakkapellen moeten vanaf de constructie de gewenste afmetingen krijgen.

Wie kan voor u een dakkapel op maat maken?

Nederland telt ruim 1.000 specialisten die dakkapellen op maat maken. De prijzen, mogelijkheden en specialisaties van deze bedrijven lopen sterk uiteen. Wilt u op een eenvoudige manier met specialisten in contact komen? Plaats dan meteen gratis een klus. Wij zorgen ervoor dat uw aanvraag op de juiste plekken beland.

> Plaats uw klus, ontvang de prijzen en vergelijk vakmannen uit uw regio

7982 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,7.

14981

Vergelijkingen

11368

Opdrachten uitgevoerd

765

Vakkundige dakkapel specialisten

Op dakkapelplaatsenvergelijker.nl vindt u uitsluitend dakkapel specialisten met een geldig kvk inschrijvingsbewijs. Daarbij worden de specialisten continue gemonitord en zijn de meeste bedrijven aangesloten bij keurmerk brancheorganisaties.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vergelijk dakkapel specialisten uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.

Copyright © 2023