Polyester dakkapel laten plaatsen

Een polyester dakkapel is niet hetzelfde als een dakkapel van kunststof. Tussen beiden dakkapellen zit een wezenlijk verschil. Een normale dakkapel van kunststof heeft namelijk een houten basisconstructie terwijl dakkapellen van polyester uit één stuk kunststof gemaakt zijn. Hierdoor is een dakkapel van polyester geheel naadloos, maar er zijn meer interessante voordelen die u moet weten.

Wilt u een polyester dakkapel laten plaatsen? Plaats dan gratis uw klus, ontvang geheel vrijblijvend de prijzen en mogelijkheden van de aangesloten bedrijven en vergelijk eenvoudig.

> Plaats gratis uw klus en vergelijk dakkapel bedrijven

Wat zijn de voor- en nadelen van polyester dakkapellen? Waar moet u op letten? Kunnen dakkapellen van polyester ook met een traditionele bouw geplaatst worden? Met welke prijzen houdt u rekening als u een dakkapel van polyester laat plaatsen? Zijn dakkapellen van polyester bestand tegen lekkages? Deze vragen en meer komen aan bod. Lees daarom meteen verder.

De prijzen voor uw polyester dakkapel vergelijken?

Heeft u behoefte aan meer ruimte en licht en overweegt u een dakkapel, maar het liefst zonder onderhoud te moeten plegen? Dan kunt u een dakkapel van polyester laten plaatsen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Met onze vergelijker ontvangt en vergelijkt u eenvoudig en geheel vrijblijvend de prijzen en garanties van specialisten bij u uit de buurt. Plaats hiervoor gratis uw klus.

> Plaats gratis uw klus en vergelijk dakkapel bedrijven op basis van prijs en klantervaringen

Wilt u een dakkapel met een schuin dak plaatsen? Met deze informatie kunt u verder:

Polyester dakkapel plaatsen

Polyester dakkapel laten plaatsen, maar eerst de prijzen en garanties van specialisten uit uw regio vergelijken?

Plaats gratis uw klus

Voordelen van een polyester dakkapel

Polyester dakkapellen bieden ten opzichte van andere kunststoffen of hout acht voordelen. Welke voordelen dat zijn leest u hieronder.

Voordeel 1 – geen lekkages

Omdat een dakkapel van polyester uit één stuk polyester gemaakt worden en daardoor naadloos zijn, is de kans op lekkages nihil.

Voordeel 2 – geen onderhoudskosten

U hoeft geen onderhoud aan uw dakkapel te verrichten. Hierdoor krijgt u ook niet met onderhoudskosten te maken. Laat u uw dakkapel periodiek door een bedrijf schoonmaken? Dan zijn dat de enige kosten waar u mee te maken krijgt.

Voordeel 3 – geluiddempend

Polyester dakkapellen zijn geluiddempend. Hierdoor heeft u geen last van geluiden die door de omgeving of door regen en wind ontstaan.

Voordeel 4 – goede isolatie

De isolatie is bij een dakkapel van polyester van hoge kwaliteit. Polyester heeft namelijk een R-waarde van drie of drieëneenhalf. Hoe hoger de R-waarde des te beter de isolatie. Andere kunststof dakkapellen hebben een isolatiewaarde rond tweeëneenhalf.

Voordeel 5 – lichtgewicht

Dakkapellen van polyester zijn licht van gewicht. Daardoor is de belasting aan uw dakconstructie minimaal. Bovendien hoeft de constructie van uw dak niet aangepast te worden.

Voordeel 6 – altijd maatwerk

Met een dakkapel van polyester koopt u altijd maatwerk. Hierdoor heeft u meteen alle mogelijkheden tot uw beschikking om de dakkapel naar wens in te richten en af te werken.

Voordeel 7 – lange levensduur

De levensduur van polyester dakkapellen is minimaal 50 jaar. In de praktijk blijft de dakkapel 60 tot 70 jaar goed.

Voordeel 8 – kleurvast en veel mogelijkheden

Een dakkapel gemaakt van polyester is kleurvast. Het weer en temperatuurverschillen zullen de kleur van uw dakkapel niet aantasten. Bovendien is polyester in iedere kleur verkrijgbaar. Hierdoor kunt u de dakkapel goed op de stijl van uw woning afstemmen.

Polyester dakkapellen worden uit één stuk polyester gemaakt waardoor de kans op een lekkage of onderhoud vrijwel uitgesloten is

Nadelen van polyester dakkapellen

Natuurlijk hebben dakkapellen van polyester ook nadelen. Omdat u een goede afweging moet maken leest u hieronder wat de nadelen van deze dakkapel zijn.

Nadeel 1 – kleur niet te veranderen

Voordat u de dakkapel laat maken dient u goed over de kleur na te denken. Na het plaatsen is de kleur niet meer te veranderen. Polyester kan namelijk niet geschilderd worden.

Nadeel 2 – prijs

De prijs ligt hoger dan dakkapellen van hout, normaal kunststof, keralit, multiplex, rabat of meranti. Hier staan natuurlijk wel de acht voordelen tegenover.

Nadeel 3 – traditionele bouw niet mogelijk

Omdat dakkapellen van polyester uit één stuk polyester gemaakt worden kan deze dakkapel alleen als prefab model geleverd worden. Traditionele bouw behoort bij deze dakkapel helaas niet tot de mogelijkheden.

Polyester dakkapel laten plaatsen

Dakkapel van polyester laten plaatsen? Plaats gratis uw klus en vergelijk de prijzen van specialisten uit uw regio!

Start uw gratis prijsvergelijk

Wat kost een polyester dakkapel?

De startprijs voor een polyester dakkapel, met een plat dak en zonder luxe opties begint vanaf ongeveer €3.600,-. Let op: dit is slechts een indicatie. Speciale verzoeken, een luxe afwerking en vooral de afmetingen bepalen de uiteindelijke prijs voor uw dakkapel.

Bent u daarom benieuwd naar de kosten op basis van uw wensen? Start dan meteen een vrijblijvende prijsvergelijk en ontvang de prijzen van de aangesloten leveranciers. Door met behulp van onze prijsvergelijker een vergelijking te starten vergelijkt u niet alleen de prijzen, maar ook meteen de garanties. Plaats dus meteen gratis uw klus!

> Start nu uw gratis prijsvergelijk en breng de prijsverschillen snel in kaart

Prijsindicaties voor een dakkapel van polyester

Heeft u voor nu voldoende aan een prijsindicatie? Gebruik dan de onderstaande tabel. Per afmeting ziet u de kosten die u kunt verwachten. Deze indicaties zijn gebaseerd op basis van een eenvoudige dakkapel, de kosten voor het plaatsen, een recht dak en zonder luxe afwerking of opties.

Prijzen voor een polyester dakkapel

Breedte dakkapelIndicatie kostenDraai-kiepramenKozijnen
100 cm€3.600,-1enkel
150 cm€3.900,-1enkel
200 cm€4.300,-1enkel
250 cm€4.950,-1enkel
300 cm€5.250,-2enkel
350 cm€5.800,-2enkel
400 cm€6.200,-2dubbel
450 cm€6.700,-2dubbel
500 cm€6.900,-2dubbel
550 cm€7.200,-2dubbel
600 cm€7.700,-3dubbel
650 cm€8.100,-3dubbel
700 cm€8.600,-3dubbel
750 cm€9.400,-3dubbel
800 cm€9.900,-3dubbel
850 cm€10.400,-3dubbel

Veelgestelde vragen over dakkapellen van polyester

Regelmatig ontvangen wij vragen over polyester dakkapellen of vragen die aan dit onderwerp gerelateerd zijn. Omdat dit vaak dezelfde soort vragen zijn hebben wij alle vragen gebundeld en hieronder samengevat.

Wordt een dakkapel van polyester binnen een dag geplaatst?

Omdat dakkapellen van polyester in een fabriek worden gemaakt en daarmee dus “prefab” zijn, wordt de dakkapel altijd binnen een dag geplaatst.

Kan een polyester dakkapel op ieder dak geplaatst worden?

Polyester dakkapellen zijn alleen als prefab variant verkrijgbaar en kunnen daarom alleen geplaatst worden indien uw straat bereikbaar is voor een hijskraan.

Kunt u hier ook de prijzen vergelijken voor een reparatie?

Heeft u schade aan uw dakkapel en moet uw dakkapel gerepareerd worden? De aangesloten specialisten kunnen niet alleen dakkapellen plaatsen, maar ook repareren. U kunt daarom ook voor een reparatie de prijzen vergelijken.

> Plaats gratis uw klus en vergelijk de prijzen voor een reparatie

Zijn dakkapellen van polyester brandveilig?

Dakkapellen van polyester worden vervaardigd uit brandvertragende kunststoffen. Hierdoor is de dakkapel brandveilig.

In welke kleuren zijn polyester dakkapellen beschikbaar?

Dakkapellen gemaakt van polyester zijn in alle Ral kleuren verkrijgbaar. Daardoor is een dakkapel van polyester altijd goed op de stijl van uw woning af te stemmen.

7982 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,7.

14981

Vergelijkingen

11368

Opdrachten uitgevoerd

765

Vakkundige dakkapel specialisten

Op dakkapelplaatsenvergelijker.nl vindt u uitsluitend dakkapel specialisten met een geldig kvk inschrijvingsbewijs. Daarbij worden de specialisten continue gemonitord en zijn de meeste bedrijven aangesloten bij keurmerk brancheorganisaties.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vergelijk dakkapel specialisten uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.

Copyright © 2023