Alles over het plaatsen van een dakkapel voor en achter 

Dakkapellen bieden veel voordelen, maar wordt de dakkapel voor en achter gelijktijdig geplaatst? Dan zijn er nog meer voordelen. Natuurlijk meer licht en ruimte, maar door de dakkapellen gelijktijdig te laten plaatsen worden de kosten ook lager. Meer weten? Lees dan meteen verder of plaats direct gratis uw klus en ontvang de prijzen van de aangesloten dakkapel specialisten.

> Plaats gratis uw klus en vergelijk!

voorbeeld van een dakkapel voor en achter

De voordelen van dakkapel aan de voor- en achterkant

Veel mensen kiezen ervoor om (gelijktijdig) een dakkapel aan de voor- en achterzijde van de woning te plaatsen. Hiermee worden namelijk één of twee kamers aanzienlijk groter. Bovendien zorgen de ramen voor extra lichtinval, maar er is meer:

  • Hogere woningwaarde door extra woonruimte
  • Stahoogte creëren
  • Betere ventilatie van de woning

Wordt de dakkapel aan de voor- en achterkant gelijktijdig geplaatst? Dan zijn er extra voordelen, namelijk:

  • Tot 20% lagere plaatsingskosten
  • Minder overlast

Waar op letten bij het plaatsen van een dakkapel aan de voor- en achterkant?

Bij het plaatsen van een dakkapel aan de voor- en achterzijde van de woning is het belangrijk om te letten op de regelgeving voor een vergunningsvrije plaatsing. Voor de voorkant en zijkant van het dak gelden namelijk andere vergunningsregels dan voor de achterkant. Lees daarom ook alles over het vergunningsvrij plaatsen van een dakkapel.

Vergelijk de prijzen voor een dakkapel voor en achter

Overweegt u een dakkapel voor en achter te plaatsen? Dan is het aan te raden om de prijzen, mogelijkheden en garanties bij verschillende leveranciers te vergelijken. Door de prijzen te vergelijken wordt al snel 10% tot 20% aan kosten bespaart. Deze kostenbesparing komt bovenop de besparing van 20% wanneer de dakkapellen gelijktijdig geplaatst worden. Bovendien krijgt u geheel vrijblijvend advies van de vakkundige specialisten die bij ons netwerk zijn aangesloten. Plaats daarom gratis uw klus via de onderstaande link en vergelijk geheel vrijblijvend de prijzen vn dakkapel specialisten.

Vergelijk de prijzen voor het samen plaatsen van een dakkapel met uw buren

Voor en achter een dakkapel laten plaatsen? Plaats gratis uw klus en vergelijk de prijzen van specialisten in uw regio!

Plaats gratis uw klus

Veelgestelde vragen

Regelmatig sturen geïnteresseerden ons vragen over het plaatsen van een dakkapel aan de voor- en achterkant. Daarom hebben wij alle vragen verzameld, samengevat en hieronder beantwoordt.

Moet de dakkapel er aan de voorkant hetzelfde uitzien als aan de achterkant?

Het is niet verplicht om twee identieke dakkapellen te plaatsen. Toch kiezen veel opdrachtgevers ervoor om een zelfde dakkapel aan de voor- en achterkant te plaatsen. Hiermee bedoelen wij een dakkapel die van hetzelfde materiaal gemaakt is en er hetzelfde uitziet.

Bovendien is het kostentechnisch aantrekkelijker om twee dakkapellen van dezelfde materialen te plaatsen omdat de fabrikant de twee dakkapellen dan in één productieproces kan opnemen. Wel is de dakkapel vanwege de vergunningsregels aan de voorkant vaak kleiner dan aan de achterkant.

Is er een voorbeeld te bekijken?

Hieronder ziet u een voorbeeld van één van de aangesloten specialisten die een dakkapel aan de voor en achterkant van een woning plaatst.

dakkapel voor en achter plaatsen

7982 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,7.

14981

Vergelijkingen

11368

Opdrachten uitgevoerd

765

Vakkundige dakkapel specialisten

Op dakkapelplaatsenvergelijker.nl vindt u uitsluitend dakkapel specialisten met een geldig kvk inschrijvingsbewijs. Daarbij worden de specialisten continue gemonitord en zijn de meeste bedrijven aangesloten bij keurmerk brancheorganisaties.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vergelijk dakkapel specialisten uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.

Copyright © 2023