Goedkope dakkapel prijzen zonder kwaliteitsverlies

Zoekt u een goedkope of misschien wel de goedkoopste dakkapel? Dan is de kans groot dat u die hier gaat vinden. Goedkope dakkapel prijzen ontstaan namelijk door concurrentie. Vergelijkt u hier de prijzen? Dan zullen de leveranciers een lagere prijs dan normaal inzetten.

> Start uw vergelijking

De goedkoopste dakkapel prijzen vindt u op dakkapelplaatsenvergelijker.nl

Goedkoop, maar zonder kwaliteitsverlies

Goedkoop aan een dakkapel komen, zonder dat u inlevert op kwaliteit. Om dit te bereiken werken wij uitsluitend samen met gecertificeerde leveranciers. Dit houdt in dat zij zijn aangesloten bij Bouwgarant. Bovendien zijn alle dakkapellen voorzien van het KOMO kwaliteitskeurmerk. Door deze combinatie weet u zeker dat u met een professioneel dakkapelbedrijf te maken heeft die bovendien een kwaliteitsdakkapel plaats.

De goedkoopste dakkapellen? Dit is wat u moet weten:

Voor het vinden van een goedkope dakkapel gebruikt u de onderstaande informatie. Hierin leest u waar u op moet letten en waar u rekening mee houdt.

Een goedkope dakkapel vindt u op dakkapelplaatsenvergelijker.nl

Vergelijk vrijblijvend de prijzen van de goedkoopste dakkapellen bij u uit de buurt!

Start prijsvergelijk

Welke dakkapel is het goedkoopst?

De meest gekozen dakkapel is een dakkapel van hout of kunststof, met een plat dak een afmetingen van 300 cm breed en 150 cm hoog. Hieronder ziet u de prijsindicaties.

Materiaal dakkapelPrijsindicatie
Hout€3.100
Kunststof€3.950

Op basis van deze informatie kan gesteld worden dat een dakkapel van hout de goedkoopste optie is. Als er alleen naar de aanschafprijs gekeken wordt, dan is dat ook zo. Maar hoe zit het met het onderhoud?

Een goedkope dakkapel kan duur worden

Een dakkapel van hout is in de aanschaf bijna €1000,- euro goedkoper, maar is deze dakkapel na verloop van tijd nog steeds voordeliger dan een kunststof dakkapel? Ga er vanuit dat dat niet het geval is. Een dakkapel van hout heeft namelijk onderhoud nodig en een kunststof dakkapel niet.

Om een dakkapel van hout goed te onderhouden, moet deze om de 5 jaar geschilderd worden. De kosten voor het schilderwerk van een gemiddelde dakkapel liggen rond de €5000,- euro. Binnen 10 jaar liggen de investeringen dus op een gelijke hoogte en binnen 15 jaar is de dakkapel van hout duurder. Bovendien heeft een dakkapel van hout een gemiddelde levensduur van ongeveer 25 jaar terwijl de kunststof variant minimaal 40 jaar mee gaat.

Tips bij het vinden van een goedkope dakkapel

U bent op zoek naar een goedkope dakkapel. Wij hebben zes tips voor u. Hiermee weet u precies waar u op moet letten en op welke manier u extra kosten bespaart.

Is er een vergunning nodig?

Het loont om eerst uit te zoeken wat binnen uw gemeente de voorwaarden voor een vergunningsvrije plaatsing zijn. Door een vergunningsvrije dakkapel te plaatsen bespaart u eenvoudig €400,- euro.

Wordt de dakkapel prefab geleverd?

Heeft u een mooie dakkapel op het oog? Controleer dan of de dakkapel als prefab geleverd kan worden. In de praktijk zijn prefab dakkapellen namelijk 10% goedkoper dan dakkapellen met een traditionele bouw.

Zoek een actie bij u in de buurt

Een dakkapellen actie kan zeer voordelig uitpakken. Iedere maand adverteren dakkapel leveranciers met verschillende acties. Zoek daarom een dakkapel actie bij u in de buurt. Om op een snelle manier de prijzen van de acties te vergelijken start u hier een prijsvergelijk.

Meerdere dakkapellen zijn goedkoper

Goedkope dakkapel prijzen kunt u afdwingen door meerdere dakkapellen te laten plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een dubbele dakkapel of een dakkapel samen met uw buren.

7982 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,7.

14981

Vergelijkingen

11368

Opdrachten uitgevoerd

765

Vakkundige dakkapel specialisten

Op dakkapelplaatsenvergelijker.nl vindt u uitsluitend dakkapel specialisten met een geldig kvk inschrijvingsbewijs. Daarbij worden de specialisten continue gemonitord en zijn de meeste bedrijven aangesloten bij keurmerk brancheorganisaties.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vergelijk dakkapel specialisten uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.

Copyright © 2023